WeInspect Remote veilig en transparant remote inspecties uitvoeren

29, May

Industry

In tijden van COVID-19 zoekt iedereen naar manieren om zijn werkzaamheden veilig en efficiënt te laten verlopen. Het werken op 1,5 m afstand met mondmaskers is immers een hele uitdaging vandaag binnen de bouwsector. WeInspect Remote van Iris Industry Solutions biedt u een pasklaar antwoord op COVID-19!

 

Onze inspecties op afstand zijn ontworpen om u op een veilige, flexibele en efficiënte manier hetzelfde niveau van technische expertise en inzicht te bieden. Met de mogelijkheid om de gegevens te streamen met camera’s en mobiele technologie, is real-time samenwerking mogelijk - waar en wanneer u het wenst.

Hoe werkt het?

Uw inspecteur woont de inspectie niet fysiek bij maar staat via een internetverbinding in contact met onze inspecteur die de door u gewenste activa en oppervlakken inspecteert.  Hij is als het ware “live” getuige van transparante, handsfree inspecties met spraakcommunicatie terwijl u uw reiskosten tot een minimum beperkt en uw eigen veiligheid gegarandeerd wordt. Dankzij de spraakcommunicatie kan hij direct communiceren met de inspecteur van Iris en hem de nodige richtlijnen geven om er zeker van te zijn dat hij in volledige transparantie getuige is van hetgeen hij wil zien. Een echte COVID-19 proof oplossing dus. Het betreft hier een beproefde technologie die reeds enige jaren wordt gebruikt bij service techniekers en in de off-shore business.

Wanneer kunt u het gebruiken?

U kan de kwaliteit van uw bestaande of nieuwe coating laten evalueren maar ook het oplijsten van uw assets aan de hand van foto’s in WeInspect Remote behoort tot de mogelijkheden. Alle mogelijke meetresultaten kunnen live ingelezen worden en van op afstand worden bijgewoond. De resultaten en foto’s worden onmiddellijk omgezet in een inspectieverslag en zijn meteen beschikbaar na afronding van de inspectie. Alle data is auditeerbaar.

Remote inspectie

Wat zijn de voordelen?

  • COVID-19 vrij: de klant volgt de inspecties vanop afstand, er is met andere woorden geen fysieke aanwezigheid meer noodzakelijk! De veiligheid van de werknemers is te allen tijde gegarandeerd.

  • Veiligheid: de applicatie is eveneens volledig handsfree toepasbaar via onze HMT-1 (Head Mounted Tablet)

  • Online real-time rapportage: real-time inzage in de rapportage, zonder extra administratieve "last" (online portal). 

  • Gepersonaliseerde inspectierapporten: de directe feedback en interactie zorgt voor uniforme, nauwkeurige en ondubbelzinnig gestructureerde inspectierapporten moduleerbaar volgens de noden van de klant.

  • Accurate rapportage: gedetailleerde metingen (destructief & niet-destructief) zonder beperkingen met 100% nauwkeurige locatie-informatie met behulp van hoogtemeter/GPS.

  • Transparantie: totale transparantie gegarandeerd door een live rapportering van de meetresultaten. Virtuele elementen kunnen tijdens de inspectie ‘live’ op het scherm worden toegevoegd.

  • Efficiëntieverhoging: uw reistijd wordt geminimaliseerd en de opgenomen inspectie kan op een later tijdstip bekeken worden.

  • Besluitvorming: de gegevens zijn beschikbaar per structuur, lijn of project en kunnen in detail geanalyseerd worden om betere beslissingen te nemen als eigenaar van uw activa.

Onze slogan “Bringing betterness to people’s premises” draait om het bieden van de beste klantenservice! Met WeInspect Remote kan u beter als ooit de status van uw assets in kaart brengen om op een gestructureerde en kost efficiënte wijze uw onderhoud in te plannen.

iris-welnspect