Bedrijfstuinen en groendaken: een goede investering?

10, December

Greencare

Steeds meer mensen raken overtuigd van de ontspannende kracht van de natuur. Denk bijvoorbeeld aan de stijgende populariteit van urban jungles in huis en de massale interesse in planten. Niet vreemd aangezien planten een gezonde werking hebben op onze fysieke en mentale gezondheid én ook nog eens bijdragen aan een ecologische manier van leven.

Read More >

Kosten besparen door preventief onderhoud van uw HVAC

23, October

HVAC

In onze blog over het belang van HVAC voor het welzijn op het werk kan u al lezen dat een goed functionerende klimaatregeling op kantoor een positieve impact heeft op het welzijn van uw werknemers. Om HVAC-installaties steeds up-to-date te houden en naar behoren te laten werken, kiezen heel wat bedrijven voor een preventieve aanpak van het onderhoud. Een dergelijke preventief onderhoud van uw HVAC is immers niet alleen een stuk ecologischer en gezonder, maar zorgt tevens voor een beduidende vermindering in uw structurele uitgaven.

Read More >

Desinfecteren door verneveling: snel en efficiënt

7, October

Schoonmaak

Door de huidige gezondheidssituatie zetten bedrijven steeds meer in op het desinfecteren van de werkplaats. Zelfs nu thuiswerken een prominentere plek krijgt in het bedrijfsleven, blijft het cruciaal om de werkvloer steeds schoon, hygiënisch en gezond te houden. Niet elke sector is immers in staat om werknemers fulltime te laten telewerken. Bovendien kriebelt het toch bij heel wat werknemers om een aangename afwisseling van thuiswerk en kantoor te behouden. Reden genoeg om als onderneming te blijven investeren in optimale cleaning services.

Read More >

De voordelen van preventief onderhoud voor uw HVAC

8, September

HVAC

HVAC is de verzamelnaam van de verschillende toestellen en installaties die instaan voor de verwarming, klimaatregeling en luchtcirculatie binnen uw bedrijf. HVAC speelt een belangrijke rol in het welzijn en het stimuleren van de productiviteit op de werkvloer. Het is dan ook voor uiterst belang om deze installaties op regelmatige basis goed te onderhouden. 

Read More >

Het belang van HVAC voor welzijn op het werk

1, September

HVAC

De voorbije jaren kregen heel wat bedrijven te kampen met een groeiend ziekteverzuim en burn-outs. Dit jaar dook ook plots het coronavirus wereldwijd op en werden nog meer organisaties geconfronteerd met zieke en angstige werknemers. Dit alles heeft natuurlijk niet alleen te maken met de stijgende prestatiedruk in de bedrijfswereld en het bijhorende hoge stressniveau, maar ook met een gebrek aan voldoende hygiëne en welzijn op de werkvloer.

Read More >

WeInspect Remote veilig en transparant remote inspecties uitvoeren

29, May

Industry

In tijden van COVID-19 zoekt iedereen naar manieren om zijn werkzaamheden veilig en efficiënt te laten verlopen. Het werken op 1,5 m afstand met mondmaskers is immers een hele uitdaging vandaag binnen de bouwsector. WeInspect Remote van Iris Industry Solutions biedt u een pasklaar antwoord op COVID-19!

 

Read More >

WeInspect inzetbaar bij breed scala aan inspecties

12, May

Industry

Een inspectie uitvoeren om de kwaliteit van de uitgevoerde coating werkzaamheden aan te tonen was tot op heden een hele klus. Foto’s en meetresultaten moesten worden ingelezen en het nodige knip en plak werk zorgde voor behoorlijk wat bureauwerk voor onze inspecteurs. Via onze WeInspect tool hebben we dat euvel nu opgelost en het bureauwerk voor 90% geëlimineerd.

Read More >

Het belang van schoonmaken en desinfecteren ten tijde van corona

Op dit moment domineert het coronavirus de ganse wereld en dat is ook duidelijk te merken in de facilitaire dienstverlening. We krijgen bij Iris heel wat vragen over onze aanpak naar de bestrijding van het coronavirus bij onze klanten, maar ook omtrent tips en aandachtspunten voor schoonmaken en desinfecteren. In deze blog leggen we daarom graag uit wat het belang van een goede schoonmaakbeurt en correct desinfecteren is ten tijde van een virus zoals corona. Daarnaast geven we u ook enkele belangrijke tips voor een optimale reinigingsbeurt.

Read More >

Breng uw assets in kaart met WeInspect

29, April

Industry

Eén van onze klanten wil de onderhoudsbehoefte van haar assets in kaart brengen en had dit aangekaart bij Iris. Daarop ontwikkelde Iris een veilige en slimme “inspection Reporting Tool” om de klant volledig te ontzorgen. Iris beschikt immers over gekwalificeerde en creatieve werknemers en de drive om op een innovatieve wijze de behoeften van onze klanten in te vullen.

Read More >
1 2 3 4 5 6